vineri, 20 martie 2009

spam, tampenie...

Uite ce gasesc in casuta de mail, primit pe 12 martie anul curent(si citit abia astazi ca imi verific mailul mai rar ba chiar l-am mai verificat odata dar am sarit peste el);


"
From: Philippe Caradinta-Focsaneanu
Subject: Pentru Romania, Pentru noi, Pentru TINE! Citeste-ma!
Bună, dragă licean, elev, coleg, prieten,
----------------------------------------
.....aici era o lista lunga de adrese de mail...(care nu tin sa le public)...
----------------------------------------
Citiţi mass-uri cu tot felul de subiecte ce nu semnifica nimic. Va rog cititi acest mesaj si ascultati ataşamentul. Nu este un virus, este un mesaj audio de la Tudor Chirilă, mesaj destinat nouă, elevi ai României secolului 21.

Poate acest mesaj ţi se pare suspect de formal în contextul vârstei şi al rigorii colocviale insubstituibile, dar e timpul să privim ceea ce se întâmplă în "fascinanta" noastră Românie. Şi da, este ROMÂNIA NOASTRĂ, indiferent de momentele dificile prin care trecem cu toţii, nu eşti doar tu, colegul sau colega ta de clasă, prietenul sau părinţii, toţi suntem puşi în faţa unui viitor umbrit de parvenirea sistemului îndoctrinat românesc. M-am săturat să înghit minciuni şi să văd oameni manipulaţi de lucruri insignifiante, întorşi unul împotriva celuilalt când de fapt, noi avem puterea, noi suntem cei ce conducem ţara, oamenii, "plebea" României, tu şi eu, el şi ea, NOI.

Zi de zi atenţia noastră este îndreptată către lucruri febrile, de o depravare extremă. Non stop suntem bombardaţi de crime, violuri, furturi, Steaua, Dinamo, Becali, Borcea, criză, când de fapt atenţia noastră nu este îndreptată spre adevăratele probleme ale ţării, ale patriei, ale oamenilor. M-am săturat să văd părinţi sufocaţi de grija de mâine, sufocaţi de probleme, sufocaţi de noi, fiindcă noi suntem poveri asumate, putem deveni umbra de soare a viitorului, sau putem ajunge umbra sperată a trecutului. E timpul nostru să ne ridicăm, aşa cum alţii la rândul lor s-au ridicat pentru noi, pentru viitorul nostru în '89, sperând în mai bine. Însă cu acceaşi oameni nu poţi ajunge departe. Ceauşescu a plecat. Dar au rămas restul. Trebuie să schimbăm, trebuie să ne ridicăm, să pleci înafară nu e soluţia, să îţi laşi pritenii, familia să sufere, iar tu să îţi rupi spatele muncind pentru cineva ce te batjocoreşte şi te vede ca o unealtă mai ieftină şi mai bună ca cea din propria lui ţară. Ei să-şi vadă de problemele lor. NOI SĂ NE AJUTĂM ÎNTRE NOI! ROMÂNIA, NE UNIM?!

Te rog, răspândeşte mesajul, dă FORWARD, ca să ajungă şi mesajul lui Tudor Chirilă, trimite mai multor utilizatori (spre exemplu în căsuţa To: ion@yahoo.com, gheorghe@yahoo.com, etc).

Cu stimă, respect şi prietenie,
CF Philippe, aici e locul tău, completează-l!"



stiti, mesajul asta l-as cataloga drept spam, de ce?! pentru ca nu stiu ce intentii au cei care l-au trimis si mai ales ce vor sa faca odata ce-mi afla adresa de e-mail, pe scurt as ruga toti tinerii, adultii, batranii sa uite de vorbele de 2 lei din aceste tipuri de mesaje si SA NU le trimita mai departe, eventual sa nu-mi adauge si mie adresa de e-mail pe acolo caci sincer nu ma intereseaza astfel de "binefaceri" folositoare cine stie cui, ok ?!

..cine stie ce site de "social networking" sau "advertising" imi pune mana pe adresa de mail si apoi o sa-mi trimita la spam de o sa ma sature... si voua la fel!




VIITORUL E IN MAINILE TALE, daca vrei UN VIITOR MAI NESIGUR DA-TI ADRESA DE MAIL LA TOTI IDIOTII!

4 comentarii:

Philippe spunea...

interesant cum dintr-o initiativa buna, mesajul a ajuns sa fie criticat, pe motive puerile precum filozofia spamului. Intelegem o astfel de perspectiva daca mesajul era primit de la ceva de genul "asfdefe2894598210@zzz.com", dar ma rog, trecand peste acest amanunt insignifiant, atitudinea superficiala ne aduce din ce in ce mai mult noroi in fata, iar indiferenta doare. Si totusi perpetuand specia noastra de jidani, vadit interesati de cum sa prospere in rahat, te incadrez fara indoiala intr-unul din acei obsedati, ce vad in orice un pericol, si nu au taria de caracter sa zica nu sistemului, ce nu sunt capabili decat sa se plieze dupa propriul interes, probabil un viitor om politic, magistrat corupt sau orice alta functie de antichitate sociala, parafrazata de Caragiale in opere uitate si manuite indifere4nt pentru o nota de mantuiala, exercitiile de mate, fizica sau cine mai stie ce, lipsite de viziune cuprinzand un intelect febril. Have you ever seen George Carlin?

philippe spunea...

te-as intreba de ce nu mi-ai aprobat comentariul, dar ma rog, presupun ca ti-am jignit intelectul maldiv in crepusculul tau ante-sapiens. Oricum..esti patetic.

admin spunea...

patetic sunt cei ce trimit astfel de e-mailuri...

nu era mai simplu sa pui un LINK ? (catre o pagina oficiala, astfel stiam ca nu e fake) si nici nu vad sensul trimiterii in tr-un forward ce creste cu adrese de mail...

da n-ai cu cine domle... niste "inadaptati"...

PS: comentariul nu l-am aprobat ca nu am intrat de mult pe blog..probabil in perioada in care ai postat era setat pe aprobare comentarii..(probabil si acum este la fel, o sa verific).
PS2: da, stiu de George Carlin..vezi ca am si un post pe blog despre el.. UIMITOR NU-I ASA?!

admin spunea...

si am si un articol despre ceea ce vorbesti tu (se pare) in e-mail..despre mesajul lui Tudor Chirila.

asta chiar e fenomenal.. doar ca eu nu am nevoie sa le cer altora sa trimita mesajul mai departe expunandu-si e-mailul.